Black Friday la AboutHome.ro pe 10 Noiembrie

Se apropie momentul anului când frigul înțepător ne aduce aminte de sărbătorile ce stau să vină, de momentele petrecute alături de cei dragi și de atmosfera magică a Crăciunului. Cu toții ne dorim ca acele momente să fie cât mai speciale, iar noi suntem aici să vă ajutăm în această misiune.

Ne bucurăm să vă anunțăm că pe data de 10 Noiembrie 2023 vom desfășura Black Friday special dedicat sărbătorilor de iarnă. Este momentul perfect pentru a vă pregăti casa și grădina cu cele mai frumoase și calitative produse, la prețuri fără precedent

Ce categorii de produse vor intra în promoția de Black Friday 2023 la AboutHome.ro ?


 🎄 Brazi de Crăciun: Brazi artificiali mici, brazi artificiali gata împodobiți, brazi artificiali cu conuri de brad, care vor dura ani de zile și vor aduce bucurie în casa ta.

 Decoratiuni: Coronițe de brad, pomi cu lumină led și tot ce aveți nevoie pentru a transforma casa ta într-un colț de paradis de iarnă.

🏡 Produse pentru Casă: Aeroterme, lămpi pentru aromaterapie, veioze, lămpi de birou

🌷 Produse pentru Grădină: Dacă doriți să vă pregătiți grădina pentru primăvară, gama noastră de produse vă stă la dispoziție cu aparate cu ultrasunete împotriva rozătoarelor și a dăunătorilor, saci pentru frunze, fântâni arteziene.


Recomandăm să marcați această dată în calendar și să vă pregătiți listele de cumpărături. Stocurile pot fi limitate și cu siguranță nu doriți să ratați aceste oferte extraordinare.

Pregătiți-vă de festivitate, de bucurie și de surprizele pe care Black Friday vi le aduce. Ne vedem pe 10 Noiembrie pentru o zi de cumpărături pe măsura așteptărilor!

Cu drag,
Echipa AboutHome.ro


Comentarii