Cum să ai o grădină cu personalitate cu ajutorul unei fântâni de grădină solare?

Cum să ai o grădină cu personalitate cu ajutorul unei fântâni de grădină solare?


Întrucât primăvara a sosit si a sosit timpul sa ne gandim la modalitati prin care putem sa ne amenajam gradina, incat sa o transformati intr-un loc dragut si care atrage privirile, dar si sa va petreceti timpul liber, venim cu cateva solutii practice si de efect pentru gradina noastra. 


Cum amenajezi curtea si gradina ?


Avantajul in a avea o casa cu gradina si curte este faptul ca te poti bucura din plin de timpul petrecut in aer liber si in gradina personala. In special pe perioada primaverii, a verii si a toamnei gradina ta poate arata deosebit, atunci cand te folosesti de elemente naturale, dar si atunci cand folosim produse care sa aduca un plus de valoare gradinii noastre.


Atunci cand te gandesti la o gradina perfecta, cu siguranta vizualiezi zonele cu gazon, plante cu flori, dar si copaci pe care sa ii integrezi in design-ul actual. Totusi de multe ori avem gradina perfecta, avem gazon, avem fotolii, un foisor, balansoare, sezolonguri, dar si un mic coltisor al nostru pe care il iubim. Avand toate astea, parca nu suntem multumiti si ne-am dori si altceva. Acel altceva trebuie neaparat sa atraga priviriile si sa aduca un plus valoare locului.


Cum poti avea o gradina frumoasa?


Un truc foarte utilizat de specialistii in peisagistica, atunci cand vor sa amenajeze o curte interioara micuta, este acela de a construi un bazin cu apa sau chiar o fantana arteziaza amplasata intr-un loc central. Totusi acest bazin devine si mai frumos atunci cand acea sursa de apa are o circulatie, iar apa prin zgomotul ei ne relaxeaza si ne incanta vizual. 


Pentru a avea o gradina frumoasa poti incerca urmatoarele idei :

Recomandari pentru o gradina cu un plus de stil:


Fantana arteziana solara de gradina cu panou solar integrat PerfectGarden, 8 duze , IPX8, fantani arteziene, helesteie, acvarii, adancime 1 m

Apasă aici


Beneficiile unei fantani arteziene:


  • Cu ajutorul panoului solar incorporat, fantana asigura automat si fara costuri efectul unei fantani arteziene
  • Fantana arteziana solara are rol estetic si ajuta biodiversitatea in zona amplasata
  • Fantana solara este actionata de energia solara, deci nu iti fa griji legate de costuri suplimentare.
  • Se poate folosi oriunde in razele directe ale soarelui.
  • O gradina impresionanta. Aceasta fantana solara asigura un spectacol in gradina noastra. 


Cum folosim o fantana arteziana solara?


  • Indepartam folia de protectie, asamblam produsul si asezam duza pe mijloc unde se afla si evacuarea apei. Asezam produsul in apa, astfel incat razele solare sa atinga direct panoul solar.
  • Pentru a asigura o evacuare puternica a apei asezam produsul direct in razele soarelui.
  • Fara suficienta lumina produsul poate functiona cu intreruperi, insa atunci cand este amplasat direct in razele soarelui acesta asigura un spectacol pentru privirile noastre.
  • Trebuie sa ne asiguram ca produsul este amplasat intr-un vas sau intr-un bazin care contine suficienta apa.


Unde poti comanda o fantana arteziana solara plutitoare?


Comanda AICI !


Date de contact :

E-Mail : contact@abouthome.ro

Telefon: 0737 050 705
Comentarii