Cum pot sa scap de soarecii din casa in 2 pasi  ?

Soarecii reprezinta cu siguranta dauntatori neplacuti, care produc daune, atat asupra mobilierului din casa sau a hainelor, cat si a furajelor pentru animale, acestia fiind purtatori de microbi care provoaca boli grave, atat oamenilor cat si animalelor de companie si pasarilor de curte.

Soarecii de casa si soarecii de camp reprezinta o problema comuna in majoritatea gospodariilor noastre. Soarecii pot aduce neplaceri, pentru ca dupa cum stim, atunci cand acestia intampina un obstacol, precum un perete, cabluri de alimentare, cabluri de retea, vor roade tot ce le sta in cale.


Mai jos va prezentam cele mai eficiente metode de cum sa scapi de soareci :


1. Afla obiceiurile si traseul lor


Soarecii sunt activi mai ales noaptea, dar puteti observa oricand dovezi ale activitatii lor. Primul semn sunt excrementele de soareci, pentru ca un soarece de casa sau soarecele de camp poate elimina pana la 75 mici excremente pe zi. 

Soarecii se deplaseaza de-a lungul peretilor si evita spatiile deschise, asa ca trebuie sa urmaresti unde vezi excremente de soareci in ambele directii si vei sti unde au calatorit. Sorecii rod gips-carton, dar si alte materiale. Acestia lasa mici gauri de pana la 3 cm, dar pot trece prin orice gaura de dimensiunea unei monede. Verificati daca exista depozite de hrana pentru animalele din curte sau seminte pentru gaini, seminte pentru porumbei sau alte furaje pentru animale in spatele aparatelor, uneltelor, in spatele mobilierului sau in apropierea altor locuri nederanjate din casa Dumneavoastra. 


Soarecii construiesc cuiburi din hartie sau alte materiale fibroase in locuri calduroase si cu caldura constanta, cum ar fi locuri pentru soareci in spatele frigiderului, cuptoare, depozite de scule, depozite de hrana pentru animale si pasari.

Indeparteaza aceste surse de hrana pentru soareci !


2. Alege cea mai buna capcana pentru soareci


A. Capcane mecanice impotriva soarecilor


Capcanele mecanice sau capcanele cu ultrasunete impotriva soarecilor indeparteaza soarecii si se asigura ca acestia au disparut definitiv. Capcanele mecanice impotriva soarecilor sunt cele mai putin costisitoare si sunt reutilizabile. Este o capcana mecanica, refolosibila, care omoara soarecii in momentul in care acestia se apropie de momeala. Pof fi folosite mai multe capcane de soareci in zonele infestate cu soareci. Acestea au avantajul ca pot fi plasate la interior, in acest fel stim cum sa alungi soarecii din casa sau la exterior si in acest fel stim cum sa alungi soarecii din curte. 

Capcanele mecanice antirozatoare sunt ideale impotriva soarecilor si sobolanilor. Aceste capcane sunt mai igienice si mai sigure decat otrava pentru soareci. Dupa inlaturarea soarecilor folosind capcanele mecanice imptriva soarecilor, pot fi folosite diverse solutii care provoaca mirosuri care alunga soarecii. Aceasta cursa pentru soareci are o forta incredibila si o rapiditate care asigura un procent de capturare a soarecilor de fiecare data cand se afla la momeala. 

capcana mecanica imptriva soarecilor

B. Capcane cu ultrasunete impotriva soarecilor


Cum scapi de soareci rapid si eficient cred ca este dorinta tuturor, iar astazi avand la indemana solutii rapide si usor de folosit. Aceste aparate emit ultrasunete si vibratii cu frecvente mai mari de 20 000 Hz. Aparatele cu ultrasunete impotriva rozatoarelor nu sunt perceptibile de urechea omului, iar in functie de constructia lor acestea rezolva probleme precum : cum scapi de soareci, cum scapi de dihori, cum scapi de sobolani ? . 

Avantajul este ca aceste aparate nu sunt toxice, nu omoara daunatorii, insa ii alunga din raza de actiune. Cercetarile de laborator au aratat ca undele sonore ultrasonice ataca sistemul auditiv si nervos al celor mai frecventi daunatori, provocandu-le durere si disconfort. 

Undele nu afecteaza oamenii, sunt in afara intervalului daunator oamenilor si in afara frecventei perceptibile de animelele de companie precum caini, pisici, pesti sau pasari de curte. 

Acest aparate impotriva soarecilor prezinta usurinta in folosirea lor. Foarte eficiente, trebuie conectate la o priza, iar mai apoi vor incepe sa emita ultra sunete, cu ajutorul carora vor aluga rozatoarele sau alti daunatori de gradina din raza de actiune. 

Cum scapi de soarecii din curte ? Simplu ! Fie folosim un aparat cu ultrasunete, fie folosim o capcana mecanica impotriva soarecilor. Cea mai buna varianta este de a folosi aceste solutii impreuna pentru a te asigura ca scapi de toate rozatoarele din gradina. 
Abouthome.ro iti sta la dispozitie pentru consultanta in alegerea celor mai bune solutii pentru casa si gradina. 


Date de contact :

E-Mail : contact@abouthome.ro

Telefon: 0737 050 705
Comentarii