Cum să scapi de furnici în casă?

Care este cea mai bună soluție anti furnici ?

Există numeroase soluții anti furnici, și care depind de locul și contextul în care dorești să le combați. În acest articol vei afla care pot fi motivele de ce apar furnici în casă și cum să evitați apariția lor. Printre soluțiile anti furnici se numără barierele fizice, soluțiile naturale, otețul, gelurile și benzile cu insecticid, granulele sau plantele naturale contra furnicilor. 


1. Spray non toxic anti furnici


Soluție anti furnici profesională Raus Formiche, non toxică, 750 ml

Vezi aiciAcest spray pentru furnici non toxic este ideal pentru cei care au copii mici, animale de companie precum câini și pisici, dar și cei care vor să combată acești dăunători într-un mod ecologic. Aceste spray-uri funcționează ca și un repelent și resping furnicile. Acestea creează o barieră olfactivă dacă sunt pulverizate în zonele afectate de furnici, descurajându-le să ajungă în acele zone. 

Spray-ul anti furnici este o soluție foarte bună de întrerupere a traseelor furnicilor. Acestea creează trasee bazate pe feromoni lăsați de alte furnici.  Acest spray distruge acești feromoni, dezorientează furnicile și împiedică să găsească sursa de hrană.


2. Capcane pentru furnici


Capcană cu lipici pentru șoareci, șobolani și gândaci Vebicolla, fără otravă, set de 2 bucăți

Vezi aici !Capcanele anti furnici sunt o soluție foarte eficientă și comodă de a scăpa de furnici. Acestea se pot folosi cu usurință, se pot amplasa sub mobila de bucătărie, fix sub coșul de gunoi sau sub orice piesă de mobilier unde nu dorim să apară furnici sau unde dorim să le capturăm. Această capcană conține o substanță care atrage furnicile, dar și un lipici care le capturează. Furnicile sunt atrase de capcană și intră în ea pentru a colecta mâncare. 

Pentru a atrage și mai multe furnici poți pune puțin zahăr sau pâine, în acest fel furnicile vor fi și mai atrase. Asigură-te ca aceste capcane anti furnici sunt amplasate în locuri în care animalele de companie nu pot ajunge. 


3. Menține casa și gospodăria curată


Furnicile reprezintă niște dăunători clasici și obișnuiți în interiorul caselor noastre din câteva motive foarte simple. Spațiile interioare, în special bucătăria și cămara ofera surse de hrană și adăpost pentru acestea. Furnicile frecventează și zonele unde se hrănesc animalele de companie, iar spațiile întunecate și spațiile de sub podea oferă locuri ideale pentru a crea cuiburi. Eliminarea furnicilor din casă ține foarte mult de a elimina resturile alimentare din casă și gospodărie. 

Igienizarea este esențială pentru prevenirea oricărui dăunător. Furnicile au nevoie de apă, hrană și adăpost pentru supraviețuire. Acestea părăsesc cuibul în căutare de hrană.

 • Păstrați alimentele sigilate
 • Măturați des în casa
 • Păstrați suprafețele curate
 • Eliminați rapid gunoiul din casă
 • Evitați scăparea de firmituri sau zahăr pe podea


4. Granule olfactive care formează o barieră fizică ( soluție naturală )


Repelent granule împotriva furnicilor Raus Formiche, greutate 1 litru

Vezi aici !Aceste granule anti furnici reprezină o soluție non toxică de a ține la distanță acești dăunători. Acestea creează o barieră olfactivă datorită amestecului de substațe naturale pe care le conține. Furnicile sunt extrem de sensibile la mirosuri, iar acest repelent le deranjează și le determină să evite zonele tratate.

 • Ideale pentru a crea o barieră olfactivă în jurul casei
 • Se pot distribui cu ușurință în jurul pivniței
 • Ideale pentru cei cu animale de companie, granulele sunt non toxice

Aceste granule nu necesită o preparare specială. Asigurați-vă că aceste granule sunt răspândite uniform pe suprafața dorită. Repetați tratamentul la 10-15 zile. 


5. Aparate cu ultrasunete împotriva furnicilor


Aparat profesional anti soareci Buha®, anti sobolani, anti furnici, acoperire 250 m², frecventa 30 kHz - 65 KHz, acoperire 360°, frecventa variabila

Vezi aici


Aparatele cu ultrasunete anti furnici reprezinte o soluție foarte comodă de a menține la distanță furnicile de gospodăria ta. Aceste aparate cu ultrasunete împotriva furnicilor pe care le comercializăm sunt o soluție eficientă și sigură de a deranja și a ține la distanță furnicile. Aparatele nu sunt dăunătoare pentru animalele de companie și pentru oameni. Acestea se pot folosi ca și o metodă complementară de combatere a furnicilor, în combinație cu alte metode.

 • Eficiente
 • Ușor de folosit
 • Arie de acoperire mare
 • Se folosesc în general pentru prevenție sau în combinație cu alte metode precum cele prezentate mai sus.
 • Nu dăunează oamenilor sau animalelor de companie.


Abouthome.ro iti sta la dispozitie pentru consultanta in alegerea celor mai bune solutii pentru casa si gradină. 


Date de contact :

E-Mail : contact@abouthome.ro

Telefon: 0737 050 705

Comentarii