Cum să decorezi un brad mic de Crăciun ?

Decorarea bradului de Crăciun este una dintre cele mai așteptate tradiții ale sezonului festiv. Dacă nu dispui de un spațiu pentru un brad de Crăciun mare, îți vom prezenta niște modalități prin care poți să decorezi un brad artificial mic pentru acest Crăciun. Înainte de a prezenta micile secrete vă vom dezvălui un secret transmis de către Becky Martin, coordonator principal de design interior la IKEA: Așezați bradul într-un loc neaglomerat, pentru a-i permite să fie în centrul atenției pe tot parcursul sezonului festiv. Ridicați brăduțul ușor și așezați-l pe o masă sau o comodă pentru a-l aduce mai aproape de nivelul ochilor.

1. Alege locul perfect

Pentru a ieși în evidență un brad mic de Crăciun trebuie să fie cât mai vizibil. Chiar dacă e mic, bradul tău trebuie să fie vedeta în acest Crăciun. Tot ce trebuie să faci este să îl așezi pe o masă, o comodă, un birou sau un piedestal pentru a-l scoate în evidență. Trebuie să ai grijă să nu obstrucționeze calea de trecere prin casă, să nu trebuiască să fie ocolit.

Brad de Craciun artificial, decorat cu conuri de pin, fructe de padure si baza de lemn cu iuta naturala, 50 cm inaltime

Cumpără aici !

Locul cel mai potrivit pentru un brad mic de Crăciun este în camera de zi, în living, pe birou sau într-un loc unde dorești să focalizezi atenția. Iarăși, holul este un loc potrivit pentru un brad micuț, dacă nu îngreunează circulația. Un lucru minunat despre brazii mici de Crăciun este că pot aduce atenția în camere care de obicei nu primesc multă atenție festivă.

2. Tematica bradului

Brad de Craciun artificial BUHA®, decorat cu conuri de pin, zapada si baza de lemn cu iuta naturala, 50 cm inaltime

Cumpără aici !

Înainte de a începe decorarea brăduțului este important să alegi decorațiunile astfel încât să se potrivească cu locul unde dorești să îl amplasezi. Alege o tematică care să fie în contrast cu camera sau o paletă de culori fie în contrast fie în completarea nuantelor camerei. Important este să ai o viziune clară și să alegi brăduțul cară să aibă  doar elemente naturale. Alege un brăduț cu zăpadă, brăduț cu conuri de pin sau un brăduț artificial cu fructe de pădure. Acestea sunt elemente clasice și naturale care nu arată prea forțat sau nenatural.

3. Folosește decorațiuni proporționale cu dimensiunea brăduțului

Brad de Craciun artificial, decorat cu zapada, baza de lemn cu iuta naturala, 50 cm inaltime, aspect natural

Cumpără aici !

Nimic nu este mai urât decât un brăduț mic de Crăciun pe care atârnă nișe globuri foarte mari. Datorită dimensiunii reduse a bradului este esențial să alegi decorațiuni de o dimensiune potrivită pentru acesta. Niște ornamente mari pot face ca bradul să pară supraîncărcat. Poți alege globulețe mici, fundițe sau accesorii discrete.

4. Instalație cu lumini pentru un plus de strălucire

Luminițele cu LED-uri pot adăuga un strop de magie. De asemenea fac ca bradul să fie foarte vizibil și noaptea. Nu uita de regula de aur: prima dată se montează instalația luminoasă după care decorațiunile. Alege o instalație LED cu lumini mici, cu microled-uri, care să contureze forma brăduțului și să adauge strălucire. Îți recomand să folosești nuanțe de lumină caldă sau neutră, nu folosi lumină albă sau rece. Brăduțul trebuie să aducă liniște, iar lumina caldă chiar asta semnifică.

5. Personalizează-ți brăduțul

Chiar dacă vorbim de un brad artificial mic, acesta poate fi decorat într-o mulțime de moduri. Poți adăuga elemente speciale care să vorbească despre tine sau familia ta. Poate fi vorba despre ornamente hand-made, fotografii sau chiar jucării mici. 

Poți chiar să adaugi mici obiecte care aparțin membrilor familiei, precum papucii bebelușului. 

6. Nu uita de vârful bradului

Chiar și un brad mic de Crăciun merită un vârf pe măsură. Poți folosi o stea, un îngeraș sau orice altceva care să se potrivească cu tema aleasă.

Vârful servește drept punct focal al bradului și aduce echilibru vizual. Acesta completează decorul și atrage privirea spre înălțime. Chiar și la un brăduț micuț de Crăciun, vârful oferă un aspect final și complet.

7. Baza bradului contează foarte mult

Pentru un aspect premium este important să acoperi baza brăduțului. Brăduții comercializați de către noi pe AboutHome.ro au baza acoperită din elemente naturale precum iuta sau cu elemente care să se potrivească cromatic și care să confere un aspect premium. Totuși dăcă dispui deja de un brad mic, folosește o eșarfă festivă sau un material strălucitor care să acopere baza și să îi ofere un aspect frumos.

Brad de Craciun artificial, decorat cu conuri de pin, fructe de padure si baza de lemn cu iuta naturala, 50 cm inaltime

Comandă aici !Un brad mic de Crăciun poate să ofere o oportunitate de a experimenta decorațiuni și tematici diverse care să atragă privirile în casa ta. Lasă-ți imaginația să zboare și bucură-te de procesul de decorare alături de familia ta. La AboutHome.ro ne mândrim cu selecția noastră diversă de brazi de Crăciun. Fie că dorești un brad mic, perfect pentru spațiile intime, un brad presărat cu zăpadă pentru a aduce magia iernii în căminul tău, unul ornamental cu conuri naturale sau chiar cu fructe de pădure pentru un touch rustic și tradițional, avem opțiunile ideale pentru tine. Alege să aduci spiritul Crăciunului în casa ta cu un brad de calitate de la AboutHome.ro și lasă sărbătorile să îți umple inima de bucurie și căldură.Date de contact :

E-Mail : contact@abouthome.ro

Telefon: 0737 050 705

Comentarii

Articole similare