Ghid pentru a crea o atmosferă de Crăciun în 2023

Crăciunul este acea perioadă a anului când magia și bucuria umplu sufletele noastre. Este acel moment în care fiecare casă devine un loc de adăpost pentru spiritul sărbatorilor. Pentru a însufleți casa ta și a ajuta-o să strălucească, să creeze o atmosferă perfectă de Crăciun, la AboutHome.ro am pregătit o serie de idei pe care dacă le vei adopta, cu siguranță vor încânta ochii și inimile tuturor.


1. Fă inventarul decorațiunilor de Crăciun pe care le ai


A face inventarul decorațiunilor de Crăciun este esențial pentru a evita achiziționarea repetată a unor articole similare sau pentru a identifica ce anume îți lipsește pentru conceptul tău de Crăciun din anul acesta. Alege o zonă spațioasă din casă, cum ar fi sufrageria. Întinde o pătură sau o foaie mare de hârtie pentru a proteja pardoseala de sclipici, sticlă sau culori. 

Adună toate decorațiuniile pe care le ai și adu-le în sufragerie. Împarte decorațiuniile în globuri, coronițe, ghirlande, brazi de Crăciun, decorațiuni luminoase etc. Acest lucru îți va ușura mult munca.

Următorul pas este să examinezi fiecare articol și să vezi care sunt intacte și refolosibile și care sunt defecte sau nu îți mai plac. Pune deoparte fiecare articol pe care trebuie să îl arunci și să îl înlocuiești. Tot ceea ce este bun pune într-o cutie și etichetează. Stabilește ce vrei să mai cumperi și stabilește și un buget.

Acest pas este foarte important pentru că te va ajuta să economisești bani și să ai un decor ordonat și gândit.


2. Alege un brad de Crăciun care atrage privirile

Brad artificial cu conuri de brad premium Buha ®, 667crengute, cu suport metalic, 180 cm, 3 parti, diametru 107 cm, verde

Vezi produsul aici !

Punctul și nucleul central al decorațiunilor de Crăciun este bradul. Alegerea unui brad de Crăciun de calitate devine automat punctul de focus în orice încăpere. Acesta creează un sentiment de căldură pentru tine și musafirii tăi. Tema bradului tău ar trebui să definească modul în care decorezi restul casei.

Un brad de Crăciun arată cel mai bine când este deocrat cu elemente tradiționale și în același ton cu restul decorațiunilor din casă. Bradul tău ar trebui să aibă o fustă care să ascundă suportul, crengi împodobite cu ornamente, conuri de brad și beculețe, funde și piesa centrală decorațiunea pentru vârf. Începe decorarea bradului tău întotdeauna cu ghirlanda cu LED. 

Împodobirea bradului este un eveniment de familie și plin de tradiție. Alege un brad care atrage privirile și vei crea amintiri prețioase alături de cei dragi.


3. Coronița de Crăciun pe ușa de la intrare sau camerele din casă

Fie că vorbim de ușa de la intrare sau ușile din casa, ele merită o atenție specială. Agățarea unei coronițe de Crăciun bine aleasă poate face intrarea în casa ta mult mai primitoare și în spiritul sărbătorilor. Coronițele aduc o nota festivă indiferent unde sunt plasate. Aceasta pentru forma ei circulară semnifică eternitatea și ciclul vieții. 
Pe lângă ușa de la intrare și ușile din casă acestea mai pot decora și alte lucruri. Le poți agăța pe pereți, pe șeminee sau le poți așeza pe masa festivă.

Dacă vrei să aduci o atmosferă festivă în casa ta, îți recomandăm coronița de Crăciun disponibilă pe AboutHome.ro, o coroniță care atrage privirile în orice loc unde este amplasată.

Coroniță de Crăciun îmbodobită cu globuri, conuri, scorțișoară, merișoare, steluțe și zăpadă, 35 centimetri, din brad artificial

Vezi produsul aici !


4. Un brad micuț folosit ca și eye-catcher


În cazul în care ai zone unde doreși să focalizezi atenția în casa ta, un brad mic împodobit este un truc pe care ți-l recomandăm. Amplasat strategic, acesta atrage privirea și evidențiază orice colț sau piesă de mobilier. Datorită dimensiunilor acesta poate fi amplasat în mai multe locuri. Așează acest brăduț de Crăciun pe măsuța din hol, pe masa din living, pe comodă sau chiar pe șemineul tău sau birou. 

Brad de Craciun artificial, decorat cu zapada, baza de lemn cu iuta naturala, 50 cm inaltime, aspect natural

Vezi produsul aici !


Dacă ai un brad mare în casă, împodobește un brad mic în același stil pentru a obține uniformitate în design. Pentru cei cu locuințe mai mici sau pentru cei care doresc ceva minimalist, un brad micuț este soluția perfectă pentru a adăuga o atmosferă festivă fără a ocupa prea mult spațiu.

5. Copac decorativ cu LED-uri - reinterpretează Crăciunul


Folosirea unui pom de Crăciun cu LED-uri poate aduce o abordare unică și modernă tradiționalului decor festiv. Această combinație estetică și tropicală cu lumină caldă specifică Crăciunului poate transforma orice încăpere într-una unică. Acesta aduce o notă exotică și îmbină tradiționalul cu modernul. Este o metodă foarte frumoasă de a decora fiecare cameră prin amplasarea unui pom cu led-uri chiar lângă uși, în living sau chiar în dormitor. Culoarea sa aurie poate crea un contrast interesant și se poate asorta cu alte decorațiuni aurii pe care le ai în casă.

Copacul decorativ cu leduri Buha® este o alegere excelentă pentru cei care își doresc să aducă un strop de originalitate în decorul lor de Crăciun. Poate crea o atmosferă caldă și primitoare, în timp ce adaugă un element surprinzător și modern tradiționalei atmosfere festive.

Copac decorativ cu leduri de Craciun Buha ® pentru interior, palmier cu 90 LED-uri, inaltime 90 cm, 9 frunze aurite, alimentare 230 V, lumina calda

Vezi produsul aici !



Decorarea spațiului tău poate fi distractivă și ușoară atunci când știi ce vrei. Nu simții nevoia să cheltui mulți bani la magazin pentru asta. Uită-te prin casă pentru decorațiuni sau chiar poți să îți faci propriile ornamente pentru bradul tău și casa ta.

Cel mai important lucru este să intri în spiritul sărbătorilor și să faci casa ta să arate festiv și primitoare cu aceste sfaturi și cu ajutorul decorațiunilor de Crăciun.

Alege frumusețea brazilor de Crăciun artificiali de la AboutHome.ro. Îți oferim o colecție unică și premium de brazi de Crăciun în cadrul magazinului nostru de Crăciun, care vor aduce spiritul sărbătorilor în inima casei tale. Fiecare brad va aduce un strop de magie în sufletele celor dragi ție. Creați amintiri de neuitat cu ajutorul acestor brazi de Crăciun, disponibili acum la AboutHome.ro.

Date de contact :

E-Mail : contact@abouthome.ro

Telefon: 0737 050 705

Comentarii