Top 5 modele de brazi de Crăciun în 2023

Crăciunul reprezintă acea perioadă din an când dorim să împărtășim frumusețea emoția și bucuria acestei perioade magice a anului, iar în centrul atenției se află bineînteles acel brad împodobit alături de familie. 

Un Crăciun frumos alături de familie nu poate fi complet fără un brad de Crăciun împodobit după preferintele personale. Deși există pe piață brazi de Crăciun împodobiți gata, nu uita că fericirea și amintirile stau în acele momente cand braduțul este împodobit alături de familie, când alegeți decorațiunile sau atunci când nu mai știți unde ați pus decorațiunile de anul trecut.

Echipa AboutHome.ro ți-a pregătit o selecție de cei mai frumoși brazi de Crăciun pe care îi poți împodobi alături de familie în 2023.


1. Brad de Crăciun artificial cu conuri de pin și suport metalic, 150 cm


Acest brad împodobit cu conuri de pin este o adevărată atracție în orice casă. Alături de cele 435 de crenguțe cu aspect foarte des, bradul emană rafinament și unicitate, find foarte asemănător cu un brand natural cu conuri. Fiecare crenguță a fost proiectată să ofere aspectul unui brad de lux, astfel încăt orice accesoriu care va fi pus în brăduț să îl transforme într-o operă de artă a sărbătorilor

Acest brad artificial premium este fabricat pentru a fi reutilizat an de an, economisindu-vă astfel banii și te asigură că rămâne o piesă nelipsită din casa și sufletul vostru în perioada Crăciunului.


Brad artificial cu conuri de brad premium Buha ®, 435 crengute, cu suport metalic, 150 cm, 2 parti, diametru 86 cm, verde

Comandă aici !


2. Brad de Crăciun artificial cu zăpadă și conuri de brad, 50 centimetri


Acest brad de Crăciun artificial este un izvor de farmec și magie pentru sărbătorile de iarnă. Acest brăduț de Crăciun cu înălțimea de 50 centimetri se potrivește în orice spațiu, indiferent cât de mic este. Acesta poate fi așezat pe o măsuță de cafea, pe un birou, pe un șemineu și va aduce un strop de bucurie. Dacă doriți să atrageți atenția asupra unui loc în casă acest brăduț este secretul unui decor magic. 

Acest brăduț este decorat cu atenție cu zăpadă artificială care imită fidel zăpada căzută pe ramurile unui brad natural. Brăduțul este ușor de decorat, necesită puține decorațiuni, iar asortarea cu globuri de Crăciun în contrast va atrage atenția oricui. Îți recomandăm să îl împodobeși cu globuri de Crăciun de culoare roșie, albastră sau verde pentru un decor minunat. 


Brad de Craciun artificial BUHA®, decorat cu conuri de pin, zapada si baza de lemn cu iuta naturala, 50 cm inaltime
Comandă aici !


3. Brad de Crăciun decorat cu conuri de pin și fructe de pădure, înălțime 50 centrimetri


Cu ajutorul acestui brad artificial decorat cu atenție și rafinament poți aduce magia iernii în fiecare colț din casă. Bradul de Crăciun este ideal pentru cei care vor un braduț micuț însă decorat cu multe elemente naturale, precum conurile de pin și fructele de pădure. Acesta este un brăduț special pentru cei care sunt iubitori de natură și doresc un feeling natural și fără multe decorațiuni. Fie că alegi să îl împodobești sau că alegi să îl folosești nedecorat, acesta va fi un punct de atracție în orice încăpere.

Cu o înălțime de 50 de centimetri, acest brad este alegerea perfectă pentru cei care vor să aducă magia Crăciunului într-un spațiu mic sau pentru a fi o piesă ce completează un decor existent. Acesta se remarcă datorită conurilor de pin și a fructelor de pădure. 


Brad de Craciun artificial, decorat cu conuri de pin, fructe de padure si baza de lemn cu iuta naturala, 50 cm inaltime

Comandă aici


4. Brad artificial cu conuri de brad, 667 crenguțe, înălțime 180 centimetriCu o înălțime impresionantă de 180 centimetri și un diametru de 107 centimetri acest brad de lux va deveni inima decorului tău de Crăciun. Detaliile cu care este fabricat acest brad de Crăciun artificial va aduce o notă de rafinament în casa ta.Cele 667 de crenguțe îi oferă o desime și un aspect premium. 

Un alt element premium al acestui brăduț este suportul metalic. Acesta asigură stabilitate și durabilitate, ceea ce îl face un adevarat membru al familiei, care va fi alături de familia ta an de an pentru a aduce spiritul Crăciunului în casa ta. 

Acest brad artificial este decorat cu conuri de pin și are un aspect natural și autentic, iar aranjând fiecare crenguță, acest brad de Crăciun va atrage admirație din partea celor dragi.
Brad artificial cu conuri de brad premium Buha ®, 667crengute, cu suport metalic, 180 cm, 3 parti, diametru 107 cm, verde

Comadă aici !5. Brad de crăciun decorat cu zăpadă, aspect natural, înălțime 50 centimetri


Acest brad artificial de Crăciun te va ajuta să te înconjori de magia Crăciunului. Brăduțul are o înălțime de 50 centimetri și este decorat abundent cu zapadă ce imită în mod autentic un brad natural nins. Braduțul este fabricat și decorat cu zăpadă rezistentă și te asigură că va fi un membru prezent de sărbatori mulți ani înainte de acum. 

Datorită atenției la detalii cu care este fabricat, acest brad artificial are un aspect realist și va da impresia că a fost adus dintr-o pădure înzăpezită. Acest brăduț va atrage atenția asupra oricărui loc din casă unde este amplasat și va fi o atracție minimalistă în orice cămin. 


Brad de Craciun artificial, decorat cu zapada, baza de lemn cu iuta naturala, 50 cm inaltime, aspect natural

Comandă aici !


Alege frumusețea brazilor de Crăciun artificiali de la AboutHome.ro. Îți oferim o colecție unică și premium de brazi de Crăciun care vor aduce spiritul sărbătorilor în inima casei tale. Fiecare brad va aduce un strop de magie în sufletele celor dragi ție. Creați amintiri de neuitat cu ajutorul acestor brazi de Crăciun, disponibili acum la AboutHome.ro.

Date de contact :

E-Mail : contact@abouthome.ro

Telefon: 0737 050 705
Comentarii