STOP PISICI - Soluții anti pisici în gazon

   O pisică rătăcitoare sau a vecinului poate deveni o adevărată problemă atunci când decide să își facă nevoile în grădina sau gazonul tău. Pentru pasionații de grădinărit și de gazon, acest lucru poate fi o adevărată problemă. Nu doar ca urina pisicilor este acidă și arde gazonul lăsând pagube materiale și vizuale însă este și deranjant atunci când ai pus suflet în crearea grădinii tale perfecte, iar munca ta este distrusă de acestea. 

   Azi vă vom prezenta care sunt acele soluții pentru alungarea pisicilor din gazonul tău. Însă asta nu e tot. Pentru iubitorii de animale și grădinărit îți vom oferi sfaturi despre cum ai putea să ai un gazon frumos atunci când ai una, două sau chiar mai multe pisici

Gazon afectat de urina pisicilor

Ce daune pot provoca pisicile în gazon ?


Pisicile pot fi animale foarte adorabile și multe persoane le consideră ca și membri ai familiei, însă este important să respecți spațiul și grădina altora. În lupta contra pisicilor este important să folosim metode umane de combatere. Acestea pot aduce daune la gazonul tău precum:

Săparea și ruperea gazonului

  • Pisicile pot să sape în gazon pentru a își face nevoile sau pentru a acoperi excrementele deja lăsate în gazon. Acest lucru deteriorează firele de iarba, sunt supuse unui stres, astfel încât acestea se vor usca în scurt timp. După acest comportament gazonul tău va avea spații goale pe care trebuie să le înlocuiești cu semințe sau rulouri de gazon.


Urină și fecale

  • Urina de pisică este foarte concentrată astfel încât aceasta va arde gazonul. Acest lucru nu are remediu. Dacă o observați chiar atunci când și-a făcut nevoile, irigați abundent acel loc. Așa veți preveni arderea. Dacă nu faceți asta gazonul are de suferit și apar primele pete maro sau gălbui, zone unde trebuie înlocuit. Este foarte important să luați măsuri împotriva pisicilor și a fecalelor, deoarece acestea sunt purtătoare de boli și paraziți.


Marcarea teritoriului

  • Pisicile mai ales masculii marchează teritoriul lăsând urme de urină în diferite locuri, ceea ce poate afecta plantele și pot lăsa un miros persistent. Marcarea teritoriului determină apariția a mai multor pisici în zona marcată, iar asta înseamnă dezastru pentru gazonul și grădina ta. 

 

Cum alungăm pisicile din gazon ?


Există numeroase metode și soluții pentru alungarea pisicilor, însă mai jos îți vom prezenta cele mai eficiente soluții împotriva pisicilor testate de către noi. Este important să menținem un echilibru între spațiul verde și animalele de companie sau cele sălbatice.


Recomandarea noastră: Dispozitiv de alungat pisici cu jet de apă și senzor de mișcare


Cel mai bun aparat anti pisici folosit de noi și clienții noștri este aparatul de mai jos care funcționează cu senzor de mișcare și jet de apă. Acesta se conectează la furtunul cu apă și este declanșat atunci când pisica trece în raza de acțiune a aparatului. Acest aparat anti pisici are un jet de apă de până la 6-8 metri, astfel încât pisicile vor evita zona după o baie bine meritată. După câteva zile în care au fost udate, acestea vor evita zona cu sfințenie. Aparatul se poate folosi până când apar temperaturile negative. Atenție să nu rămână apă în el pe timp de iarnă.

Aparat profesional anti pisici, anti câini, anti păsări, jet de apă, senzor de mișcare, conectare cu furtunul de grădină, unghi 120°

Vezi aici !


Este o soluție foarte bună de a ține la distanță pisicile până când gazonul tău se reface sau chiar și la început când este proaspăt însămânțat sau ai realizat o supraînsămânțare.


Repelenți olfactivi anti pisici


Există numeroase soluții anti pisici pe care le poți folosi care nu dăunează, însă le ține la distanță. Cel mai bine este să ai un mic vas cu nisip afară, unde să pulverizezi spray pentru educarea pisicilor, în acest fel te asiguri că acestea își fac nevoile în litieră sau la nisip și nu în gazonul tău.

Dacă ai o pisică încearcă să îi limitezi accesul la gazon și să încerci să o educi. Poți folosi acest spray pentru educarea lor. 

Gel pentru alungare câini și pisici, repelent olfactiv anti câini și anti pisici, 750 ml

Cumpără aici !


Există și granule pentru alungarea pisicilor. Acesta conține substanțe naturale care alungă pisicile din zona unde sunt distribuite. Acestea sunt fabricate din substanțe naturale, în principal din coajă de citrice, piper, usturoi sau argilă. Acestea conțin un miros pe care oamenii nu îl pot detecta, însă este foarte respingător pentru pisici. 


Aparat anti pisici cu ultrasunete și LED


Atunci când cauți un aparat anti pisici este important să folosești un dispozitiv de alungat pisici care să fie dotat și cu lumină LED. Aparatele comercializate de către noi pe care ți le recomandăm sunt echipate cu ultrasunete de înaltă frecvență, cu lumină LED, dar și cu senzor de mișcare care activează lumina atunci când pisicile se află în raza de acțiune a aparatului. Poți monta aceste aparate la limita gazonului tău astfel încât să eviți pătrunderea pisicilor pe gazonul tău. 

Aparat anti pisici, anti jder, anti dihor cu ultrasunete și lumină LED, acoperire 200 mp2, senzor de mișcare, IP44, alimentare cu baterii

Cumpără aici !


Amplasează strategic aceste aparate, ele vor speria pisicile atunci când se apropie.Aparat cu ultrasunete și semnale luminoase 5 în 1, anti câini, anti pisici, anti vulpi, anti jderi și rozătoare, senzor de mișcare, alimentare solară

Cumpără aici !


Comunicați cu vecinii


Dacă pisica care te vizitează este a vecinilor cel mai bine este să comunicați cu acesta. Împreună puteți găsi o soluție astfel încât să fie convenabilă pentru ambele părți. Explică daunele morale și materiale pe care le provoacă, chiar dacă suntem iubitori de animale


Plante anti pisici


Există unele plante al cărui miros, pisicile îl consideră ca și respingător. Îți recomand să plantezi în apropierea gazonului lavandă, rozmarin, pelargoniumul sau coleus canina. Acestea vor crea o barieră naturală contra pisicilor. Spre exemplu Coleus canina emană un miros pe care oamenii nu îl pot detecta, însă este foarte respingător pentru pisici. În acest fel îți protejezi gazonul, iar în grădina ta miroase bine.


Coleus CaninaAbouthome.ro iti sta la dispozitie pentru consultanță în alegerea celor mai bune soluții pentru casă și gradină. La noi vei găsi soluții anti pisici care te vor ajuta să scapi de stresul provocat și de pagubele financiare aduse de pisicile vecinilor. Dacă nu știi ce să alegi, contactează-ne și împreună vom găsi soluția eficientă pentru tine.


Date de contact :

E-Mail : contact@abouthome.ro

Telefon: 0737 050 705
Comentarii