Ce cadou sa oferi de Sf Valentin? – Idei de cadouri de Valentine’s Day 2022

Cine este Sf. Valentin? - Legenda


Deși există mai multe legende despre cine este Sf. Valentin, biserica creștină alături de cea catolică îl recunoaște drept un preot care a slujit în secolul al treilea la Roma. Când împăratul Claudius al II-lea a decis că bărbații singuri devin soldați mai buni decât cei cu soții și familii, el a interzis căsătoria tinerilor. Valentin, dându-și seama de nedreptatea decretului, l-a sfidat pe Claudius și a continuat să facă căsătorii pentru tinerii îndrăgostiți în secret. Când acțiunile lui Valentin au fost descoperite, Claudius a ordonat să fie omorât. Până în ziua de astăzi este cunoscut faptul că Sfântul Valentin de Terni, un episcop, a fost adevăratul omonim al sărbătorii. Și el a fost decapitat de Claudius al II-lea în afara Romei.


În zilele noastre, Valentine's Day continuă să fie cunoscută drept ziua îndrăgostiților, care se sărbătorește la mijlocul lunii februarie, mai exact în data de 14 februarie. Ziua în care toți îndăgostiții își exprimă sentimentele prin gesturi drăguțe și memorabile. Totuși, pentru unii dintre noi acestă sărbătoare poate fi și o provocare, aia de a găsi cadoul perfect pentru ea sau pentru el. 


Idei speciale pentru a-ți surprinde jumătatea


1. Veioză pentru dormitor sau birou, recipient pentru floare, acumulator integrat, fabricată din lemn de bambusDacă ești în căutarea unui cadou pentru soție sau a unui cadou pentru iubită care o va impresiona cu siguranță, pe lângă acel buchet de trandafiri sau lalele pe care obișnuiești să îl oferi, noi îți propunem să alegi și o veioza dormitor cu recipient pentru floare, un cadou care îi va aminti de tine de fiecare dată când merge la somn și de asemenea vei fi primul ei gând în fiecare dimineață. Acel recipient pentru floare încadrat în veioză o va ajută să păstreze alături și fiecare floare pe care o va primi în dar, un motiv în plus de a zâmbi în fiecare dimineață, care cu siguranță îi va lumina ziua și o va încărca cu multă energie pozitivă. Iar dacă vrei să fie și mai special, noi venim în ajutorul tău și cu un ambalaj drăguț pe care îl poți solicita la efectuarea comenzii. 


2. Lampă de veghe cu difuzor de aromaterapie, lumina dimabilă, fabricată din lemn naturalDin categoria cadouri inedite valentine's day face parte și lampa cu difuzor de aromaterapie cu funcție smart, un cadou pentru el, cât și pentru ea, cu lumină caldă care te calmează și în zilele în care persoana dragă este departe. Mirosul îmbătător, care poate fi ales în funcție de preferințele tale și schimbat ori de câte ori vrei, cu siguranță te va face să te simți mai aproape de jumătatea ta, atunci când parfumul ei sau al lui nu mai bântuie printre hainele și pernele tale. Și această lampă deosebită poate fi împachetată frumos, atunci când te convingi că este un cadou inedit pe care îl merită sufletul tău pereche.


3. Ceas de masă, alarmă, control tactil, fabricat din lemn natural, tehnologie flipDacă pentru genul feminin este ceva mai ușor să găsești o idee de cadou, provocarea vine atunci când ești în căutarea ideilor de cadouri valentines day pentru el. Chiar dacă sunt considerați sexul puternic, și ei, bărbații au nevoie de dragoste și afecțiune, care poate fi exprimată în această zi specială printr-un cadou de valentine's day ales cu grijă. Un ceas de masa cu alarma, confecționat din lemn de nuc, se încadrează perfect atât într-un decor minimalist, cât și în cel puțin mai extravagant. O amintire plăcută care va rămâne cu el pentru un timp îndelungat, grație calității materialelor din care este confecționat. Iar dacă nu ai timp să îi alegi un ambalaj potrivit, te ajutăm noi și ți-l trimitem gata de dăruit, rămâne doar să pui emoție în gest și să nu uiți de un sărut sau o îmbățișare atunci când îl oferi.  


Pentru că ne dorim să ai parte de un serviciu complet, tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu în comanda efectuată și îți vom împacheta produsul sub formă de cadou, GRATUIT din partea noastră.


Ce cadouri de Sfântul Valentin mai poți face sau ce alte idei de Sf. Valentin ? 


  • Tur al orașului în care locuiți
  • Încercați să gătiți împreuna
  • Vizionați un film romantic
  • Plecați într-o călătorie mai lungă cu mașina
  • Dansați împreună pe melodia favorită


Abouthome.ro iti sta la dispozitie pentru consultanta in alegerea celor mai bune solutii pentru casa si gradina. 


Date de contact :

E-Mail : contact@abouthome.ro

Telefon: 0737 050 705

Comentarii