3 modele de perne ortopedice pentru un somn mai bun

La AboutHome.ro confortul și sănătatea ta sunt prioritare. Suntem distribuitorii oficiali ai pernelor ortopedice din spumă cu memorie Suporto, cunoscute pentru calitatea lor superioară și proprietățile medicale.

Fabricate din spumă cu memorie de înaltă calitate, pernele de dormit din spumă cu memorie comercializate de noi îți vor oferi un somn odihnitor și sănătos, reducând semnificativ disconfortul și tensiuniile musculare.

Pentru un somn mai bun și o viață mai sănătoasă mai jos îți vom recomanda 3 modele de perne ortopedice din spumă cu memorie pentru a te trezi mai odihnit și mai liniștit:


1. Pernă de dormit ergonomică hipoalergenică - Tencel Lyocell

Vezi produsul aici !


Lasă-te cuprins de confortul suprem oferit de perna de dormit ergonomică și hipoalergenică Tencel Lyocell disponibilă acum pe AboutHome.ro. Această pernă are o husă realizată din Tencel Lyocell, care este un material eco-friendly, obținut din pulpă de lemn. Aceasta are proprietatea de a absorbi umezeala și transpirația pentru a vă menține confortul pe timpul nopții. 


Pentru cine este potrivită această pernă ortopedică Tencel Lyocell ?


 • Transpiri în timpul nopții: Materialul Tencel Lyocell este cunoscut pentru proprietățiile sale absorbante, ceea ce îl face perfect pentru persoanele care transpiră mai mult noaptea.
 • Suferi de alergii: Datorită caracteristicilor hipoalergenice, această pernă este o alegere foarte bună dacă suferi de alergii de diferite tipuri.
 • Ai dureri cervicale sau de gât: Forma ergonomică a pernei oferă un suport excelent pentru gât și contribuie la reducerea durerilor cervicale din timpul nopții și al dimineții.
 • Eco Friendly: Tencel Lyocell este un material eco-friendly obținut din pulpa de lemn, ceea ce face această pernă de dormit o alegere excelentă pentru cei conștienți de impactul lor și al plasticului asupra mediului.


2. Pernă ortopedică cervicală din spumă cu memorie și extensii lateraleVezi produsul aici !


Dacă ai visat vreodată la o pernă care să îți ofere un confort neegalat și care să îți susțină corpul în poziția optimă pentru un somn liniștit, atunci această pernă este soluția. Designul ergonomic, combinat cu spuma cu memorie de înaltă calitate duce la îmbunătățirea aliniamentului coloanei și reduce presiunea cervicală. Această oferă un suport uniform și reduce presiunea din zonă cervicală și a gâtului.


Pentru cine este potrivită această pernă ortopedică Suporto Premium ?


 • Suferi de dureri de cap: Datorită construcției ergonomice, această pernă oferă un suport excelent pentru gât. Ea reduce durerile și previne durerile cervicale, dar și acumularea de tensiune musculară și sangvină care duce la apariția durerilor de cap.
 • Dormi pe lateral: Extensiile pernei oferă un loc sigur și confortabil pentru a vă odihni capul și gâtul atunci când dormiți pe o parte. 
 • Apreciezi calitatea: Această pernă este realizată din spumă cu memorie de cea mai înaltă calitate. Ea garantează confortul și durabilitatea pe termen lung. Este prevăzută cu o husă detașabilă și este excelentă dacă apreciezi un mediu curat și sănătos în dormitor.
 • Ai tendința să te rostogolești: Datorită suportului lateral, această pernă oferă stabilitate și siguranță în cazul în care ai tendința de a te rostogoli sau a cădea din pat în timpul nopții. Perna este excelentă pentru persoanele în vârstă și oferă siguranță împotriva căderilor accidentale din timpul nopții.


3. Pernă din spumă cu memorie anatomică și ortopedică Suporto Plus+

Vezi produsul aici !Dacă îți dorești un somn de calitate, confortabil și revigorant, perna din spumă cu memorie anatomică și ortopedică Suporto Plus+ este pentru tine. Această pernă foarte confortabilă disponibilă pe AboutHome.ro, combină designul ergonomic cu proprietățiile medicale excepționale pentru a vă ajuta să obțineți un somn pe care îl meritați.


Pentru cine este potrivită această pernă anatomică și ortopedică Suporto Plus+?


 • Ai dureri de spate: Designul ortopedic al acestei perne te va ajuta la alinierea corectă a coloanei vertebrale. Acest lucru te va ajuta la reducerea durerilor de spate datorită poziției corecte și reducerea presiunii de pe coloană. 
 • Apreciezi igiena: Dacă îți dorești să ai o igienă bună în timpul somnului, această pernă Suporto Plus+ este prevăzută cu o husă detașabilă și lavabilă. Aceasta facilitează un somn curat și sănătos.
 • Ai dureri articulare: Perna Suporto Plus+ oferă un suport și confort suplimentar. Aceasta ajută la reducerea durerilor articulare și la îmbunătățirea calității somnului.


Știm cât de important este un somn bun pentru starea ta de bine, iar confortul și suportul adecvat sunt cheia succesului. La AboutHome.ro, înțelegem asta și ne mândrim cu o gamă variată de perne ortopedice premium, concepute special pentru a îți oferi cel mai bun confort și suport.


Pentru că știm că fiecare persoană este unică și poate avea nevoi specifice în funcție de afecțiuniile pe care le are, oferim și consultanță personalizată. Echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute să găsiți perna care vi se potrivește cel mai bine. 


Cu AboutHome.ro, un somn mai bun este doar la un clic distanță.

Date de contact :

E-Mail : contact@abouthome.ro

Telefon: 0737 050 705

Comentarii