Perna Ortopedica Suport Coccis pentru scaun de birou sau masina cu spuma cu memorie, pentru hemoroizi

169,99 RON
Transport gratuit oriunde in Romania !
Cod produs - SKU PSE4N00

Descriere

Șezutul devine noul fumat.

Noi nu suntem făcuți pentru a sta pe scaun 8-10 ore pe zi. Această practică nu e nici firească, nici sănătoasă, punând presiune asupra coloanei vertebrale și cauzând dureri în zona lombară, la nivelul coccisului și în regiunea gâtului. De asemenea, poate provoca hernie de disc, diabet și obezitate, încetinind circulația sângelui și facilitând atrofierea mușchilor.

Simți durere și disconfort în zona coccisului, suferi de hemoroizi sau sciatică? Perna hemoroizi 2.0 este pentru tine atunci, dacă:

- ai hemoroizi sau dureri de coccis

- petreci multe ore la birou sau la volan

- ai dureri în zona inferioară a spatelui

- îți dorești să menții o poziție corectă a corpului.


Produsul e recomandabil și în cazuri cu nevoie speciale, precum:

- persoanelor în scaun cu rotile

- femeilor însărcinate

- persoanelor în proces de recuperare postoperatorie

- persoanelor care suferă de sciatică sau hernie de disc.


AMELIOREAZĂ SEMNIFICATIV DUREREA - Gata cu șezutul inconfortabil!

Știm cum este să nu poți călători și să nu te poți bucura de plăcerile simple ale vieții, cum ar fi condusul mașinii sau vizitarea locurilor noi. Perna ortopedică colac 2.0 ameliorează semnificativ durerea cauzată de șezutul îndelungat prin eliminarea presiunii din zona coccisului. Ea susține și ajută tratamentul pentru fisura de coccis, hemoroizi sau sciatică. Frustrarea, disconfortul și agitația vor rămâne în trecut. 


PRODUS APROBAT ȘI RECOMANDAT DE EXPERȚI

Colaborăm cu 30 de specialiști fizioterapeuți pentru a ne asigura că-ți oferim produse care-și fac efectul de la prima utilizare și care te vor servi pe termen lung. 


LUCREAZĂ CONFORTABIL ȘI NEÎNTRERUPT

Suportul ortopedic din spuma cu memorie pe care ți-l oferă perna antihemoroizi 2.0 te ajută să stai confortabil și să nu mai fii deranjat de dureri la fiecare 15-30 de minute. Elimină radical presiunea cauzată de șezutul îndelungat și distribuie greutatea în mod egal pe toată suprafața pernei. Acum te poți concentra pe lucrurile cu adevărat importante și poți fi productiv toată ziua. 


MENȚINE O POSTURĂ SĂNĂTOASĂ

Datorită formei ei ergonomice, perna pentru hemoroizi 2.0 te ajută să menții spatele drept și să dezvolți o postură corectă fără a depune mult efort.


CĂLĂTOREȘTE ÎN CONFORT

Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare, dar devin o adevărată provocare atunci când, din cauza disconfortului, simți nevoia unei pauze la fiecare 15-30 minute. Perna colac pentru hemoroizi 2.0 îți oferă posibilitatea de a călători în siguranță 6-8 ore și de a te simți confortabil.  


Caracteristicile pernei:

- spumă cu memorie de înaltă calitate;

- formă ergonomică;

- husă detașabilă – pentru a o spăla cu ușurință;

- dimensiunea 45 x 40 x 10 x 4 cm.


Poate fi utilizată ca pernă colac antiescare. 

Detalii

SKU
PSE4N00
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review