REGULAMENT CONCURS 

 

  1. Organizator

Concursul este realizat de catre compania  ONTECH SMART INDUSTRIES SRL, cu sediul pe Aleea Nicolae Titulescu nr.2, Sc.B, Turda, Cluj, 401183, cod unic de inregistrare RO43477993, numar de inregistrare la Registrul Comertului J12/4266/2020.

 

  1. Perioada de desfasurare

Concursul se desfasoara in perioada 11 Iulie 2023 – 21 Iulie 2023, datele de incepere sau finalizare putand fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului. Orice modificare a regulamentului va fi disponibila si pe site-ul https://www.abouthome.ro/

 

  1. Locul de desfasurare al concursului

Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginii de Facebook/Instagram/Linkedin/ AboutHome.

 

  1. Dreptul de participare la concurs

In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, avand o varsta minima de 18 ani. Angajatii firmei ONTECH SMART INDUSTRIES SRL nu vor putea participa la concurs.

 

  1. Premiul

Premiile concursului sunt oferit de catre ONTECH SMART INDUSTRIES SRL si consta in 1 bucati x  "Aparat anti țânțari, anti muște cu lumină UV, alimentare USB, putere 5W, 21 cm, alb " disponibile pe site-ul abouthome.ro cu cod de produs ABHUVLAMP01. Castigătorii vor fi extrasi in data de 21 Iulie 2023 prin intermediul website-ului www.random.org din lista de abonati la newsletter in perioada 11-21 Iulie 2023 si vor fi anuntati in aceeasi zi pe pagina de Facebook AboutHome cat si pe email. Valoarea premiilor este de 159,8 lei cu TVA inclus. Transportul spre castigator va fi asigurat de catre ONTECH SMART INDUSTRIES SRL. Fiecare posibil castigator poate castiga 1 aparat. In total se vor extrage 2 castigatori, putand beneficia de cate 1 aparat.

 

 

 

  1. Conditii participare

Extragere la sorti Pentru a intra in cursa pentru castigarea unui "Aparat anti țânțari, anti muște cu lumină UV, alimentare USB, putere 5W, 21 cm, alb ", participantii trebuie sa:

- Sa se aboneze la newsletter, sectiune disponibila in partea de jos a website-ului.


 

 

  1. Regulamentul Concursului

 

  • Deciziile de acordare a premiului apartine in totalitate ONTECH SMART INDUSTRIES SRL. In aceasta campanie nu au voie sa participe persoanele juridice, vanzatorii si patronii magazinelor, angajatii ONTECH SMART INDUSTRIES SRL si toti cei implicati in organizarea acestei campanii. 7.2. Varsta minima pentru participare este de 18 ani. Pentru participantii minori, regulamentul campaniei impune ca acestia sa aiba acordul unui parinte, tutore sau persoana responsabila legal a acestora. 7.3. Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala expresa si neechivoca a prezentului regulament. 7.4. Vor fi eligibili pentru extragere doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs. Daca din cauza setarilor de confidentialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs. 7.5. Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau a caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv. 7.6. Premiile se acorda pe baza unui act de identitate si a unui proces verbal de predare-primire. 7.7. In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat unor astfel de activitati. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament.

 

 

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

  1. Scopul

Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre firma ONTECH SMART INDUSTRIES SRL prin intermediul Departamentului de Marketing. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Operator.

  1. Securitatea si confidentialitatea datelor

Datele prelucrate de catre Operator sunt stocate intr-o baza de date computerizata proprie, la care au acces doar angajatii Operatorului. Operatorul isi ia angajamentul sa nu instraineze niciunei terte parti aceste informatii si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele stipulate mai sus. Securitatea datelor este asigurata prin intermediul parolelor sistemului informatic si lipsa accesului extern la baza de date. Mai multe informatii despre politica de confidentialitate si protectie a datelor ONTECH SMART INDUSTRIES SRL: https://www.abouthome.ro/info/confidentialitatehttps://nordashop.com/pages/politica-de-confidentialitate