Perna ortopedică pentru șezut: Cum o alegem pe cea potrivită ?

Ce este o pernă ortopedică pentru șezut ?

Dacă te trezești în mod regulat cu dureri de spate în zona lombară sau petreci mult timp în șezut, atunci o pernă ortopedică pentru șezut poate fi soluția care să te ajute în lupta contra durerilor de spate și a altor probleme asociate cu perioadele lungi de șezut la birou.

O pernă ortopedică pentru șezut reprezintă un tip special de pernă, fabricată din spumă cu memorie, pentru a oferi sprijin și conform adițional în special în zona lombară și a șezutului. Scopul principal al acestor perne ortopedice este de a reduce presiunea exercitată asupra coloanei vertebrale, a șoldurilor și a mușchiilor din zona inferioară a spatelui.

La AboutHome.ro comercialzăm perne ortopedice pentru șezut profesionale și care tratează dureri ale zonelor lombare, hemoroizi, epizitomie, coccis cu diverse nivele de fermitate. Pentru a alege perna ortopedică potrivită adresează-te specialiștilor noștri în vederea alegerii celei mai potrivite soluții pentru tine.


Care sunt beneficiile unei perne ortopedice pentru șezut?

Având în vedere natura job-urilor de azi, sedentarismul nevoit și multe alte situații. Acestea ne obligă să avem din ce în ce mai mare grijă de spatele și șezutul nostru. Toate aceste probleme contribuie la o postură proastă, dureri de ceafă, dureri de spate sau hemoroizi. Mai jos îți voi prezenta o serie de beneficii pe care le aduc pernele noastre ortopedice din spumă cu memorie:

1. Corectarea posturii spatelui la birou


În cazul în care ai o activitate ce presupune muncă de birou, este foarte important să folosești o pernă ortopedică pentru șezut. Aceasta susține corect coloana vertebrală și ajută la menținerea unei posturi corecte și a aliniamentului coloanei vertebrale. Șederea prelungită la birou duce la o postură incorectă, ce suprasolicită spatele și provoacă dureri de spate și disconfort. În cazul în care știi că ești nevoit să stai mult jos sau dorești să folosești preventiv o pernă ortopedică pentru șezut îți recomandăm unul din cele mai calitative produse ale noastre care te vor ajuta să tratezi și să previi dureriile de spate. 

Pernă Ortopedică Suport Coccis pentru scaun de birou sau mașină cu spumă cu memorie, pentru hemoroizi

Comandă aici !


2. Scapi de problemele cu hemoroizii

În cazul în care ai probleme cu hemoroizii sau dorești să previi această problemă, folosirea unei perne ortopedice pentru șezut contribuie la ameliorarea și eliminarea problemelor disconfortului cauzat de hemoroizi. Aceasta reduce presiunea din zona șezutului, dar și iritația din zona afectată. Aceasta permite o mai bună circulație a aerului și evită acumularea de căldură și umiditate din zona anală. 
În cazul în care ai probleme cu hemoroizii sau dorești să previi apariția lor îți recomandăm să folosești una dintre pernele noastre ortopedice special fabricate pentru tratarea hemoroizilor, care ajută la distribuirea greutății corpului în mod uniform și reduce presiunea exercitată asupra zonei cu hemoroizi. 

Pernă Colac pentru hemoroizi, epiziotomie, de șezut | pernă antihemoroizi - Culoare Negru | Donut

Comandă aici !


3. Ameliorează problemele asociate coccisului


Pernele ortopedice sunt un mare ajutor pentru persoanele care se confruntă cu probleme ale coccisului, precum durerea sau disconfortul în această zonă. Pernele noastre pe care le veți gasi pe AboutHome.ro sunt special construite pentru a elimina complet presiunea exercitată asupra coccisului. Acestea îmbunătățesc postura și ameliorează durerile de spate la persoanele care suferă de probleme și dureri ale coccisului, dar și la persoanele care suferă de sciatică sau hernie de disc. Alege să previi problemele asociate coccisului precum: tumori, infecții, coccigodinie, infecții anale și alege o pernă ortopedică pentru șezut din gama AboutHome.ro testate de peste 10 000 de clienți.Pernă Ortopedică Suporto Coccis pentru scaun de birou sau mașină

Comandă aici !4. Completează tratamentul medical pentru probleme ale spatelui


Folosirea unei perne ortopedice pentru șezut poate fi utilizată ca și un supliment pentru tratamentul medical prescris de medici. La AboutHome.ro comercializăm o gama largă de perne ortopedice profesionale menite să reducă disconfortul la nivelul șezutului sau alte afecțiuni care afectează postura și sănătatea spatelui. În cazul în care ai probleme medicale, alege una dintre pernele ortopedice comercializate de către noi, perne omologate ce te vor ajuta în tratarea durerilor și a disconfortului fizic.


Criterii de luat în considerare atunci când alegi o pernă ortopedică pentru șezut:


Există o varietate de perne ortopedice pe piață mai mult sau mai puțin bune. La AboutHome.ro suntem foarte atenți la nevoile cliențiilor și comercializăm o gamă de perne ortopedice din spumă cu memorie de cea mai bună calitate. Mai jos îți vom prezenta o serie de criterii pe care să te bazezi atunci când alegi să achiziționezi o pernă ortopedică pentru șezut.


1. Materialul husei cu care este însoțită perna

Având în vedere că vei avea contact un timp îndelungat cu perna pe care o vei alege, asigură-te că aceasta are o husă de calitate. Atunci când alegi o pernă ortopedică trebuie să fii la fel de exigent ca și atunci când alegi materialul din care este confecționată lenjeria intimă. Husa unei perne ortopedice este fabricată din bumbac sau din material special care ajută la respirație. Pe lângă aceste două criterii asigură-te că materialul ales este unul rezistent, iar cusăturile sunt vizibile și puternice.


2. Spumă cu memorie de înaltă calitate


Pernele comercializate de către noi au ajuns la peste 10 000 de clienți. Aceasta este dovada că pernele noastre sunt fabricate din spumă cu memorie de înaltă calitate care nu se deformează în timp. Nu este plăcut să realizezi că după o perioadă scurtă de timp perna ta nu mai revine la forma inițială sau aceasta și pierdut fermitatea cu care este prevăzută de la început.


3. Ușor de curățat


Având în vedere că vei avea contact zilnic, timp îndelungat cu perna, este foarte important să alegi o pernă cu husă detașabilă. Pernele comercializate de către noi au posibilitatea de a schimba și de a spăla husa, pastrând-o curată tot timpul. Este foarte important mai ales în problemele asociate coccisului sau ale hemoroizilor pentru menținerea igienei.


4. Perne ortopedice recomandate de specialiști


Este foarte important să verifici dacă perna are aprobări medicale sau este recomandată de specialiștii din domeniul sănătății. Pernele noastre sunt recomandate de zeci de specialiști kinetoterapeuți din România în ultimii ani. Feedback-ul profesioniștiilor din domeniu este foarte important, deoarece ei au acces la parerile pacienților și monitorizează rezultatele acestora. 


5. Retur și garanție


Este foarte important să te asiguri că există o perioadă de testare gratuită în cazul în care alegi sa achiziționezi o pernă ortopedică pentru șezut. Fiecare corp este diferit, de aceea fiecare dintre noi trebuie să testeze dacă produsul se potrivește cu constituția corpului, cu scaunul pe care îl foloseși sau în mediul în care o folosești. La AboutHome.ro pernele comercializate de noi au posibilitatea de a fi testate, iar dacă nu ești mulțumit returul este gratuit și primești toți banuții înapoi. Avem încredere în produsele comercialzate de către noi, având în vedere numărul de clienți care ne-au transmis că se simt mult mai bine, dar și profesioniștii din domeniu care ne recomandă.


Sper că aceste sfaturi te-au ajutat să știi cum să alegi o pernă ortopedică pentru șezut, iar aceste criterii să te ghideze atunci când dorești să alegi o pernă pentru nevoile tale. În cazul în care ai o afecțiune și nu știi ce pernă să alegi, specialiștii noștri AboutHome.ro îți stau la dispoziție în ceea ce privește alegerea unei perne potrivite nevoilor tale.


Date de contact :

E-Mail : contact@abouthome.ro

Telefon: 0737 050 705


Comentarii